Διαφήμιση
Παρασκευή, 21 Απρίλιος 2023 00:04

Νέο Shure GLX-D+ Dual Band Digital Wireless System

Η Shure παρουασίσε το νέο της προσιτό ασύρματο μικρόφωνο GLX-D+ Dual Band Digital Wireless System στην έκθεση Namm Show 2023 όπου ξεχώρισε και απέσπασε τον τίτλο του "Best in Show".

Το GLX-D+ Dual Band Digital Wireless αποτελεί ιδανική λύση για μουσικούς, performer και γενικά για όσους επιθυμούν να πάνε σε ασύρματη λύση απλά και γρήγορα, με τη μέγιστη δυνατή ευκολία και δίχως καμία πολυπλοκότητα.

Αλλωστε κάθε πτυχή της λειτουργίας του είναι αυτόματα διαχειρίσιμη και με απόλυτη αξιοπιστία, επιτρέποντας στον μουσικό / καλλιτέχνη να εστιάζει αποκλειστικά και μόνο στο δικό του performance.
Με τη νέα ασύρματη τεχνολογία Dual Band Wireless Technology, το GLX-D+ μπορεί να λειτουργήσει τόσο στα 2,4 όσο και στα 5,8 GHz, υπερδιπλασιάζοντας το διαθέσιμο bandwidth, ενώ παράλληλα αποφεύγει τις ανεπιθύμητες παρεμβολές, για αξιόπιστο ήχο δίχως dropout.

Το μικρόφωνο υποστηρίζει έξυπνη επαναφόρτιση των μπαταριών, με χρόνο λειτουργίας έως και 12 ώρες (βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη γενιά GLX-D). Η μπαταρία ιόντων λιθίου που περιλαμβάνεται μπορεί να φορτιστεί με πολλούς τρόπους και προσφέρει δυνατότητες γρήγορης φόρτισης.

Το GLX-D+ Dual Band Digital Wireless διατίθεται με πολλές επιλογές μικροφώνου (συμπεριλαμβανομένου του SM58) σε διαμορφώσεις tabletop, half-rack, καθώς και guitar pedal system configurations.
Όταν συνδυάζονται με το Frequency Manager και τα αξεσουάρ κατευθυντικής κεραίας (αμφότερα διατίθενται χωριστά), τα συστήματα rack-mount receiver είναι ιδανικά για μικρού και μεσαίου βεληνεκούς εγκαταστάσεις, όπου απαιτείται μεγαλύτερος αριθμός καναλιών.
Σημειωτέτον ότι οι πομποί και οι δέκτες διπλής ζώνης GLX-D+ δεν είναι συμβατοί με τα προηγούμενα GLX-D ή GLX-D Advanced Wireless.

Περισσότερα για το νέο GLX-D+ Dual Band Digital Wireless μπορείτε να διαβάσετε εδώ, ενώ ακόμα περισσότερες πληροφορίες θα σας δώσουν στην Ελληνική αντιπροσωπεία SOUNDMAZE Ευθυμιάδης…

Επαφή
SOUNDMAZE - Ευθυμιάδης
τηλ.210-654 7730

Rate this item
(1 vote)
email_linkE-mail
Login to post comments
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση